IX. FARABİ AR-GE ve İNOVASYON PROJE PAZARINDA ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİL ETTİK

29 Mayıs 2024 Çarşamba

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Zonguldak Teknopark iş birliğinde düzenlenen "Farabi IX. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı"nda, BAİBÜ Kariyer Merkezi ve BAİBÜ TTMER olarak Üniversitemizi temsil ettik.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Zonguldak Teknopark iş birliğinde düzenlenerek, bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen "Farabi IX. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı", Sezai Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen açılış töreniyle başladı. Törene Zonguldak İl Protokolünün yanı sıra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başta olmak üzere  Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği üyesi Üniversitelerin rektörleri, "Farabi IX. Ar-Ge  ve İnovasyon Proje Pazarı"na destekte bulunan sektör ve kurum temsilcileri, sanayi odaları temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Açılış Töreninin ardından ZBEÜ Spor Salonu’nda kurdele kesilerek proje pazarında yarışan projelerin stantları ziyaret edildi. Etkinliğin sonunda jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda derceye giren proje sahiplerine ödül ve belgeleri takdim edildi.