KARİYER MERKEZİ ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN HAT, TEZHİB VE DERİ İŞLEME SANATI SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

30 Mayıs 2024 Perşembe

BAİBÜ Kariyer Merkezi’nin öncülüğünde yapılan ve Bolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Bolu Gençlik Merkezi ve Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin uygulamalı beceri atölyelerinde eğitim gören öğrencilerin el emeklerinden oluşan hat, tezhib ve deri işlem sanatı ürün ve tabloları büyük beğeni topladı.
Düzenlenen açık hava sergisinin açılışına, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Bolu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Öztürk, Bolu Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek ile üniversitemiz idari ve akademik personeli ve öğrenciler katıldı. Etkinliğin açılışında Kariyer Merkezi Musiki Atölyesi öğrencileri Atölye Eğitmeni İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Osman Yıldız ile birlikte mini bir konser verdi.
Sergilenen eserleri tek tek inceleyen ve eser sahiplerinden bilgiler alan protokol üyeleri, Kariyer Merkezi Deri İşleme Sanatı Atölyesi Eğitmeni Zeliha İşcan, AKİMER Tezhip Atölyesi Eğitmeni Ebru Bursalı ve Gençlik Merkezi Hat Sanatı Atölyesi Güldane Ergin Can ve öğrencilerini tebrik etti.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, düzenlenen serginin kurumlar arası işbirliğinin çok güzel örneklerinden biri olduğunu ifade ederek etkinlikte emeği olan tüm paydaş kurumlar, eğitmenler ve atölye öğrencilerine teşekkür etti.