KARİYER MERKEZİ MEZUN SÖYLEŞİLERİ İİBF İLE DEVAM ETTİ

13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kamu ve özel sektörde kariyerlerini  başarıyla sürdüren mezunlarımız, Mezun Söyleşilerinde İktisadi ve İdari Bilimiler Fakültesi öğrencilerimizle bir araya geldi.

Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mezunlar Derneği (İBUMED) tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’den mezun olan İŞ Yatırım’dan Vesile Şahin, Doç. Dr. Cengizhan Yıldırım ve Borsa Yatırım Uzmanı Eyüpcan Bulut, kariyer tecrübelerini paylaştı.

Mezun Söyleşilerine, KARMER Müdürü Doç. Dr. Murat Tarhan, İBUMED Başkanı Nihal Öğten, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. Etkinliğin sonunda konuklara teşekkür belgesi takdim edildi.