MEZUNLARIMIZ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kamu ve özel sektörde kariyerlerini  başarıyla sürdüren mezunlarımız, Mezun Söyleşilerinde Fen Edebiyat Fakültesiöğrencileri ile  bir araya geldi.

Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mezunlar Derneği (İBUMED) tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte, Fen Edebiyat Fakültemiz mezunu olan Nobel İlaç’tan Dr. Gülden Özen, Lund University’den Dr. İsa Taş ve TÜBİTAK-BİDEB’den Fatih Kürşat Cansu, iş yaşamı ve kariyer süreci hakkında öğrencilerle sohbet etti.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda peşpeşe gerçekleştirilen Söyleşiye, KARMER Müdürü Doç. Dr. Murat Tarhan, İBUMED Başkanı Nihal Öğten, akademik ve İdari personel ile  ile öğrenciler katıldı. Etkinlik sonunda konuklara teşekkür belgesi takdim edildi.