KARMER Musiki Ataölyesi İlk Konserini Verdi

22 Aralık 2023 Cuma

Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından organize edilen KARMER Musiki Atölyesi tarafından düzenlenen Şeb-i Arus Mevlana Celaleddin Rumî Hazretlerinin 750. Vuslat yılını anma programı Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirildi.
Programa Üniversitemiz akademisyenleri, öğrencilerimiz ve Bolu halkı katılım sağladı.
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren KARMER Müdürü Doç. Dr. Murat Tarhan; KARMER’in faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Farklı uygulama alanlarında okul, beceri ve okuma atölyelerinin yer aldığı 18 farklı eğitim modülünün varlığını ifade eden Tarhan, beceri atölyelerinden biri olan KARMER Musiki Atölyesinin ilk etkinliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirip etkinlikte emeği geçenlere teşekkür edip konuşmasını bitirdi.
Sema gösterisi ve tasavvuf müziği örneklerinin icra edildiği program teşekkür belgelerinin takdimi ile sonlandırıldı. Akademisyen ve öğrencilerden oluşan koro adına teşekkür belgeleri Doç. Dr. Mehmet Faruk Çifçi’ye Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hanefi Üzüm tarafından verilirken, Öğr. Gör. Osman Yıldız’a ise KARMER Müdürü Doç. Dr. Murat TARHAN tarafından verildi.