KARMER, İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na Katıldı

15 Aralık 2023 Cuma

Türkiye Cumhuriyeti İnsan Kaynakları Ofisi tarafından ilki geçen yıl, 26 ülkeden 3.000’den fazla profesyonelin katılımı ve “Yeni Yüzyılın Yetenek Üssü” mottosu ile düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu’nun ikincisi 15 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz’ın ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Sayın Doç. Dr. Salim Atay’ın açılış konuşmalarıyla gerçekleştirildi.

Kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, yerel yönetimlerin, akademi camiasının, insan kaynakları profesyonelleri ve uluslararası çatı kuruluşların temsilcilerini bir araya getiren Forum’un bu yılki teması “Toplum 5.0” (İnsan Merkezli Toplum) olarak belirlendi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) Müdürü Doç. Dr. Murat Tarhan ile KARMER personeli Öğr. Gör. Elif Çetin katıldı.

Etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Alişarlı, bu tür etkinliklerde edinilen bilgilerin ülkemize ve Üniversitemize katkı sağlayacağını belirtti. Ülkemizin gelişimine ve geleceğine yön vermek adına gerçekleştirilen bu ve benzeri faaliyetlerin önemini vurgulayan Alişarlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.