Üniversitemizde Kalite Öğrenci Çalıştayı ve Mezun Çalıştayı Düzenlendi

05 Aralık 2023 Salı

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü koordinasyonunda Kalite Öğrenci Çalıştayı ve Mezun Çalıştayı gerçekleştirildi.

Öğrenci Dekanlığı, Kalite Öğrenci Topluluğu, TÖMER ve KARMER, Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ve İBUMED iş birliğiyle düzenlenen Kalite Öğrenci Çalıştayı ve Mezun Çalıştayı, ortak açılış programıyla başladı.

Kongre Merkezi Yeşil Salonda düzenlenen ortak açılış ve çalıştaylara; Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him, Kalite Koordinatörlüğü yönetici ve personeli, paydaş birimlerin yönetici ve personeli, akademisyenler, mezunlar ve öğrenciler katıldı.

Ortak açılış programının ardından Kalite Öğrenci Çalıştayı ve Mezun Çalıştayı için öğrenci ve mezunlar, Kongre Merkezi Fuaye alanına kurulan çalışma masalarında bir araya geldi. Kalite Öğrenci Çalıştayı’nda birinci ve ikinci oturumların ardından öneriler, grup sözcüleri tarafından sunuldu. Mezun Çalıştayı’nda mezun iş birliğinin aktarılmasına yönelik başlıklar çalışıldı. Her iki çalıştay, dilek ve temennilerle tamamlandı.