ÜNİVERSİTEMİZ, PAYDAŞ DANIŞMA KURULU TOPLANTISINDA YER ALDIK

27 Haziran 2024 Perşembe

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünün kalite çalışmaları kapsamında düzenlediği Paydaş Danışma Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Coşkun Karaca, Üniversitemiz Genel Sekreteri İhsan Ağcan ve Üniversitemiz Dış Paydaşları katıldı.

Etkinliğin açılışında söz alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı katılımcılara teşekkür etti. Üniversitemizin yürüttüğü toplumsal katkı faaliyetlerinden bazılarının katılımcılara aktarılacağını belirtip bu toplantıların devamının geleceğini ifade etti.

Etkinlikte Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca moderatör olarak yer alırken Üniversitemiz bünyesinde yer alan 5 fakülte, 1 yüksekokul, 2 meslek yüksekokulu, 1 enstitü, Kariyer Merkezi başta olmak üzere Üniversitemizde faaliyet gösteren uygulama ve araştırma merkezleri, 1 daire başkanlığı ve genel sekreterlik birimleri yürüttükleri toplumsal katkı faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Sunumların ardından soru cevap ve temenni bölümünde Üniversitemiz Paydaşları merak ettiklerini sordu ve temennilerini iletti.